LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Du er her: Hjem / FMC Nyheter / FMC Agricultural Solutions ønsker Lieselotte De Bruyne velkommen i en nyopprettet stilling som Market Development Manager for FMC Nordic

FMC Agricultural Solutions ønsker Lieselotte De Bruyne velkommen i en nyopprettet stilling som Market Development Manager for FMC Nordic

Lieselotte er født i Belgia. Med seg til FMC tar hun i tillegg til erfaring med biologiske produkter også med seg omfattende kunnskap om utfordringene ved en vellykket implementering av IPM (Integrated Pest Management-program).

Det overordnede fokuset i Lieselotte de Bruynes nye rolle vil bli rettet mot utvikling av strategier for bærekraftige løsninger for landbruket. Lieselotte skal også bistå det nordiske teamet med å yte støtte for å imøtekomme kravene som nordisk landbruk har til bruk av nye innovative plantevernmetoder.

Lieselotte har en Mastergrad i «Bio Engineering» og en PhD i «Applied Biological Sciences» fra universitetet i Gent i Belgia.

Hun kommer fra stillingen som Global Product Manager Plant Health hos Biobest Group, der hun deltok i produktutvikling samt i lansering og markedsføring av biopesticider for drivhusavlinger. Biobest Group er blant verdens markedsledende virksomheter innen biologiske plantevernmidler.

– Jeg har en lidenskap for bærekraftig jordbruk, og jeg er imponert over FMCs FoU-avdeling og virksomhetens produktportefølje.

– Jeg er glad for å bli en del av det dynamiske og kompetente teamet i FMCs nordiske region. Jeg tror at min erfaring med utvikling av biologiske produkter vil hjelpe meg å forstå de utfordringene som bøndene er stilt overfor på dette området, og jeg ser frem til å bidra med nye og bærekraftige løsninger til de lokale bøndene, uttaler Lieselotte.

Lieselotte De Bruyne innledet den nye jobben i det nordiske teamet i januar fra hjemmekontoret sitt i Storbritannia. Senere på året reiser hun til Danmark og den nye arbeidsplassen ved FMCs europeiske utviklingssenter i Hørsholm.

 

 

 

 

Bruk plantevernmidler sikkert. Les alltid etiketten før bruk!

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.no uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.