LV
LT
EE
FI
NO
SV
DK

Du er her: Hjem / FMC Nyheter / FMC-markdag 4. juli

FMC-markdag 4. juli

Den 4. Juli holdt FMC sin tradisjonelle markdag for firmarepresentanter og rådgivere på Wæhli gård hos Trond Anstenrsud for ca 40 deltakere. Blant programmet var det fokus på den nye formuleringsteknikken LQM® og nye flytende blandingsprodukter av sulfonylurea til ugrasbekjempelse i korn. Det ble også sett på offisielle veiledningsforsøk med ugrasmidler i korn, der Tripali og et nytt produkt Sentrallas (LQM®-teknologi), som er søkt godkjent inngikk med gode synlige ugraseffekter.

Stor interesse var det også for Spotlight® Plus, et nytt nedvisningsalternativ til Reglone® i potet, presentert av Tone Glarborg. Det ble også sett på en enkel demosprøyting av Spotlight® Plus i rødkløver frøeng, der stengel effekten så lovende ut. NIBIO har i samarbeid med NLR lagt ut sprøyteforsøk med ulike alternativer med nedvisning i rødkløver der Spotlight® Plus inngår, og som skal gjennomføres i høst. Vi venter i spenning på resultatene.

pdf Les artikkel fra Norsk Landbruk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruk plantevernmidler sikkert. Les alltid etiketten før bruk!

FMC Privacy-Statement

How fmcagro.no uses cookies

FMC make use of photos, graphic design and illustrations according to copyright law of the EU.
Photo sources: FMC private photos, Agrofoto.dk, Plantevaernonline.dlbr.dk and Shutterstock.com

©2020 FMC Corporation. All Rights Reserved. FMC, the FMC logo and all trademarks, service marks, logos, business names and trade names are the property of FMC Corporation and/or its affiliates or licensors in the U.S. and/or other countries.